Mákos boldogság

2017. február 27. - Gyenis Katalin

Tojás, laktóz és gluténmentes sütemény. Gondolnád, hogy mennyire egyszerű az elkészítése? Annyira szuper és finom sütemény, hogy nem csodálom, ha mosolyogva készíted el és boldogsággal harapsz bele.

20170227_215039222.jpg

100 g darált mák

170 g gluténmentes natúr zabpehely (apró szemű)

3 dl rizstej

5 evőkanál nyírfacukor

50 g rizsliszt

 

Tetejére:

méz

1 nagyobb szeletelt alma

 

A tészta hozzávalóit összekeverjük. A tepsit sütőpapírral kibéleljük és belekanalazzuk a tésztát, a tetejére tesszük a szeletelt almát és megöntözzük tetszés szerinti mézzel.

180 fokos előmelegített sütőbe tesszük és 25 perc alatt készre sütjük.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogsagakonyhaban.blog.hu/api/trackback/id/tr7712299653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.