Kókuszos puszedli mandulával

2018. október 28. - Gyenis Katalin

Finom, egészséges puszedlik. Nagyon egyszerű elkészíteni, nem kell szaggatni, nem kell, hogy egyforma legyen, nem kell, hogy sokáig álljon a tészta és még a sütési idő is rövid. Egyszóval szabadság és boldogság. Kell ennél több?

 dscn5652.jpg

 

225 g meghámozott, lereszelt alma

50 g zabpehely liszt

50 g kókuszliszt

100 g kókuszreszelék

80 g reszelt mandula

3 evőkanál agavé szirup

2 kk szódabikarbóna

 

Az almákat egy nagyobb lyukú reszelőn reszeljük le, majd adjuk hozzá a többi hozzávalót. Kézzel jól keverjük össze, majd formájunk belőle tetszőleges golyókat, amelyeket a tepsire helyezve picit nyomkodjunk le. 

Ha esetleg túlságosan ragadna a massza, akkor adjunk még hozzá egy kis zablisztet.

Előmelegített sütőben 180 fokon süssük kb. 15 percig.

dscn5661.jpg

Foodyny

ÍME A FOODYNY

Íme a Foodyny, Magyarország legújabb és legszínesebb online gasztro magazinja, ahol a receptek böngészésén túl híres gasztroarcok és ismert személyiségek is folyamatosan betekintést engednek a színes hazai gasztroélet - reményeink szerint - minden zugába.

Hírlevelünkre feliratkozva MINDEN HÉTEN NYEREMÉNYEK várnak!

NYEREMÉNYJÁTÉK - MANNA ABC

2017 ŐSZI ESEMÉNYEK

AB OVO BOR AJÁNLÓ

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

A virtuális valóságshow keretében felszolgált vacsorától a fejenként 150 ezer forintos kóstolómenükig, különleges élményt kínálnak a világ legdrágább éttermei. Emlékezetes nyomot hagynak az ízlelőbimbón és bankszámlán is.

0
0
0
s2smodern

A tányéron minden ott van, amit egy étteremben rendelt tatárbifsztek mellé elképzel az ember: friss paradicsom, uborka, lila hagyma, kaliforniai paprika és vaj a pirítóshoz.

0
0
0
s2smodern

A mindig megfontolt és összeszedett celeb elképesztő kalandba keveredett Ázsiában, ahol saját bevallása életében először fordult elő, hogy nem tudta fejből irányítani a testét.

0
0
0
s2smodern

Az olasz konyha ízeit, színeit idéző étel. Ahogy egymáson sülnek a rétegek, a bazsalikomos paradicsom leve átitatja a húst, az ízes húslét beissza a krumpli… Csodás az összhatás!

0
0
0
s2smodern

Tovább gyorsul az élelmiszerárak emelkedése a hazai hipermarketekben: novemberben ismét másfél éve nem látott tempójú áremelkedést mértünk a Privátbankár Árkosár-felmérésében.

0
0
0
s2smodern

Egy izgalmas ízű, selymes, krémes főzelék a borongós őszi napokra.

0
0
0
s2smodern

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogsagakonyhaban.blog.hu/api/trackback/id/tr4314323861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.