Egy megjegyzés: ilyenkor nem kell "megsózni" az egész csokit/sütit, hanem nagyobb sószemcséket elszórni benne. Így mikor néha a falattal a szánkba kerül érezni csak, nem lesz sós az egész süti (na az rossz).
Egy csokizós helyen ittam egyszer forró csokit ami egyszerűen sós volt.
Mivel nekem is sincs Madeleine formám, ezért én muffin formába kanalaztam. Úgy is nagyon finom lett. Egyébként lehet kapni madeleine formát, azonban annak még nem néztem utána, hogy hol.
Miért van az, hogy a süteményreceptek nagyobbik fele feltételez egy modern és megfizethetetlen sütőt? :(
Azért elmentem hátha ki lehet kísérletezni sima gázsütővel is.
milyen formába kell kanalazni? van madeleine sütőforma? vagy meg lehet akármiben sütni, esetleg az eretnekség? :) (disc: még csak nem is hallottam még erről a sütiről, ezért elnézést a tudatlanságomért..)
Zoltán Szabó Pálinkás 2016.05.14. 10:37:14
Bejegyzés: Paradicsomos - fűszeres Lasagne (Házi tésztából)
Gyenis Katalin 2016.04.24. 21:35:45
Bejegyzés: A legfinomabb fonott kalács
Tintus 2016.04.24. 21:34:38
Bejegyzés: A legfinomabb fonott kalács
Intimitás Gourmet · http://intimitasgourmet.blog.hu/ 2016.04.23. 22:23:10
Bejegyzés: A legfinomabb fonott kalács
KCicó 2016.02.25. 16:16:32
Egy csokizós helyen ittam egyszer forró csokit ami egyszerűen sós volt.
Bejegyzés: Sós csokoládé
Gyenis Katalin 2015.12.14. 09:35:22
Bejegyzés: Sajtgolyók
brownie1158 2015.12.14. 09:34:05
Bejegyzés: Sajtgolyók
ubu1 2015.06.22. 13:55:12
Bejegyzés: Sós csokoládé
Gyenis Katalin 2014.11.23. 09:48:41
Bejegyzés: Madeleine
Gyenis Katalin 2014.11.23. 09:46:13
Bejegyzés: Madeleine
komplikato 2014.11.23. 09:43:38
Azért elmentem hátha ki lehet kísérletezni sima gázsütővel is.
Bejegyzés: Madeleine
ziggy stardust · http://fagyis.blog.hu 2014.11.23. 09:43:33
Bejegyzés: Madeleine